BANDEN

Onze MobiliteitService is vrijwel all inclusive

Autovakmeester van Harten in Nieuwkoop kan u een ruim assortiment banden aanbieden voor ieder budget en wensen. Wij kunnen u adviseren welke band het beste bij u past op basis van uw rijstijl en uw budget.

Zomerbanden

De ideale band voor in de warmere tijden wanneer de temperatuur boven de 7 graden Celsius blijft. Deze type banden slijten bijvoorbeeld minder snel dan 4 seizoenenbanden. Een investering nu, maar een besparing later met een set zomerbanden en winterbanden. Wij slaan ze ook voor u op.

Winterbanden

Winterbanden hebben vele voordelen bij temperaturen onder de 7 graden Celsius, dus niet alleen bij sneeuw zoals veel mensen denken. Laat u door ons adviseren over winterbanden. Ook bieden wij bandenopslag.

4x4 / SUV Banden

4×4 / SUV banden: zowel voor onverharde of veranderde terreinen te gebruiken, maar vraagt u zich wel af op welke ondergrong u zich het meest zal begeven. Wij kunnen dan de beste SUV banden voor u adviseren.

4 Seizoenen- / All Seasons Banden

Zoals de 4 seizoenenbanden al zegt: alle 4 seizoenen te gebruiken. Let wel op dat deze band sneller slijt dan een zomerband en minder grip heeft dan een winterband. Wij noemen dit ‘de compromisband’.

Bandenopslag

Natuurlijk is er bij Autovakmeester van Harten ook de mogelijkheid om uw banden op te slaan wanneer u op zomer- en winterbanden rijdt. Dat is wel zo gemakkelijk. Wij zien u graag bij Autovakmeester van Harten in Nieuwkoop.