PECHHULP

Onze MobiliteitService is vrijwel all inclusive

Door Autovakmeester van Harten, AutoAssistentie-team aangeleverde MobiliteitService is vrijwel al-inclusief. Er wordt indien mogelijk ter plaatse gerepareerd. Noodreparaties, maar ook permanente oplossingen zoals het starten van een lege accu, of het ‘proppen’ van een lekke band komen veel voor. Dit zorgt ervoor dat u met uw eigen voertuig direct weer op pad kunt.

Mocht het via ons netwerk niet lukken u ter plaatse weer op gang te helpen dan proberen wij u zoveel mogelijk te ontlasten en streven wij ervoor om u mobiel te houden.

Vervangend vervoer in binnen en buitenland

Binnen Nederland heeft u standaard recht op twee werkdagen vervangend vervoer. In het buitenland heeft u standaard recht op vier werkdagen vervangend vervoer. Transport van het (defecte) voertuig naar uw eigen garage of de dichtstbijzijnde werkplaats is gedekt. Eventuele reparatiekosten en onderdelen zijn zoals gebruikelijk voor uw rekening.

 

In het buitenland heeft u afhankelijk van de situatie recht op een overnachting en/of vervangend vervoer middels een taxi. Indien mogelijk vragen wij u om – in overleg met  onze Alarmcentrale – zoveel mogelijk met lokale contacten te regelen. De receptionist van uw verblijfplaats weet bijvoorbeeld ongetwijfeld meer over lokale taxibedrijven dan wij. Heeft u deze mogelijkheid niet, dan zetten wij alles op alles om het hele traject voor u te verzorgen.

 

Helaas komt het wel eens voor dat een voertuig in het buitenland niet gerepareerd kan worden. Ook dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Repatriëring (transport) van uw voertuig is ook gedekt, afhankelijk van de situatie heeft u recht op een vervangende auto om terug naar Nederland te rijden. Of u heeft recht op een trein- of vliegreis.

 

LET OP: Voor afname vervangend vervoer in het buitenland, of uitzonderlijke inzet binnen Nederland (bedrijfswagens, vrachtwagens) kan een credit card benodigd zijn, puur ter identificatie.

 

Voor nadere informatie zijn de uitgebreide algemene voorwaarden te raadplegen