GARAGE

Onze garage biedt maatwerk

Onze moderne BOVAG garage in Nieuwkoop is niet merkgebonden. Dit betekent dat elk merk en model tot onze mogelijkheden behoort. Elke berijder en auto is anders en wij gaan op zoek naar de juiste oplossing voor uw auto. Ook zullen wij adviseren op het gebied van onderhoud aan uw auto en welke werkzaamheden u bijvoorbeeld in de toekomst kunt verwachten. Onze garage biedt maatwerk.

Jarenlange ervaring en continue scholing

Inmiddels heeft onze garage al meer dan 40 jaar historie; eerst in Noorden en daarna in Nieuwkoop. Gepaard met die historie gaat natuurlijk onze jarenlange ervaring. Inmiddels hebben meerdere generaties onze garage tevreden verlaten en zien wij de nieuwe generatie ook terug. Door onze kleinschaligheid kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. Continue scholing zorgt natuurlijk dat wij op de hoogte blijven op het gebied van de laatste ontwikkelingen en technieken.

Behoud van Fabrieksgarantie

Heeft u een jonge auto met resterende fabrieksgarantie? Geen probleem voor Autovakmeester van Harten in Nieuwkoop. Wij kunnen het onderhoud voor deze auto verzorgen zonder dat de fabrieksgarantie in het gevaar komt.

Wij zien u graag terug bij Autovakmeester van Harten in Nieuwkoop.